Friday, June 29, 2012

Verlichting in je interieur


Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met een goed lichtplan komt je interieur zoveel beter tot zijn recht. Goed licht gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creĆ«ren tussen sfeer- en functionele verlichting die zorgt voor harmonie in je interieur. Licht is echt sfeerbepalend in je huis.

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je de verlichting van bijvoorbeeld je keuken, je badkamer of je hele huis aanpakken maar weet je niet goed hoe? Ik kan je adviseren met een doordacht persoonlijk lichtplan. 
Kijk ook eens op mijn Lichtadvies op mijn website en portfolio om gerealiseerde projecten te bekijken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Laat je inspireren door deze voorbeelden van wat verlichting kan doen voor je interieur.

English translation see box at the right

Source  // 1 + 2 Modular, Fotografie Matthijs van Roon // 3 Floss // 4 Piet Boon, Fotografie Matthijs van Roon // 5 + 6 +7 Deltalight // 8 Modular, ontwerp Heyligers d+p


1 comment:

  1. Mooi foto's. Het licht komt in onze keuken vooral door het grote keukenraam. Zulke industriƫle lampen zijn echt stoer!

    ReplyDelete