Tuesday, November 6, 2012

Inspiratie voor je nieuwbouw woning by Piet Boon

Ondanks dat dit huis van de hand van Piet Boon was, wisten de toekomstige bewoners niet hoe ze hun droomhuis wilden inrichten. Gelukkig kregen ze ook een droom interieur van Piet Boon via het programma RTL Woonmagazine.
Resultaat: een prachtig en goed doordacht interieur. Een goede basis met tijdloze materialen zoals een houten vloer, linnen gordijnen en een goed lichtplan.
Karin Meyn, de vrouw van Piet Boon en tevens art director bij hun bedrijf, is verantwoordelijk voor de styling van dit project. Ik vind het kleurenpalet met vergrijsde tinten blauw en groen dat ze gekozen heeft erg mooi in combinatie met het hout en wit. De witte wanden zijn nog wat kaal, maar zo kunnen de bewoners nog hun eigen twist geven aan hun interieur waardoor het meer persoonlijk wordt.

Ik vind dit interieur een mooi voorbeeld van hoe je karakter kan geven aan een casco nieuwbouw woning.foto's via RTL WoonmagazineZo zag het huis er casco uit....

5 comments:

 1. Heb de aflevering gezien, ben gek van Piet Boon. Ik vind het vaak iets te strak, maar wel prachtig. Groetjes Alie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Alie,

   Dank je voor je bericht. Gelukkig kun je je laten inspireren door de onderdelen die je aanspreken.

   Groetjes,

   Rosa

   Delete
 2. Ik vond het ook een topaflevering, jammer dat het weer afgelopen is! Mijn huis heeft een beetje dezelfde indeling leuk te zien dat het ook anders kan. Het nieuwe stylingboek van karin Meyn ziet er trouwens ook top uit.... groetjes greta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Greta,

   Ik heb het boek besteld maar nog niet binnen, ben heel benieuwd!

   Gr,

   Rosa

   Delete
 3. 3,5 jaar later bevalt het huis ons nog altijd zeer goed! Nooit geweten van dit blog, grappig om te lezen..

  ReplyDelete