Tuesday, November 12, 2013

Inspirerend kleurenpalet in restaurant Kopenhagen


Gister kwam ik dit prachtige restaurant tegen op de site van Frame Magazine. The Standard is gevestigd in hartje Kopenhagen in een historisch gebouw.

De stijl, de transparantie, het lijnenspel met rechte en ronde vormen, de kleur en materiaal combinaties, ik ben er helemaal weg van.
Het koele grijs en blauw gecombineerd met warmte in de vorm van hout, koper, een vleugje mat goud. Als finishing touch zijn er een aantal planten toegevoegd.
Dit rustige kleurenpalet vormt voor mij een prachtige inspiratie bron die je perfect toe kan passen op een interieur voor je thuis. De combinatie tussen koele en warme kleuren vormen voor mij de juiste balans.
Wat vind jij er van?

English text below >>

The Standard Copenhagen, Photos Enok Holsegaard
Design by Gamfratesi

Yesterday I found this lovely restaurant at the website of Frame Magazine. The Standard is situated in a historical building in the heart of Copenhagen.

The style, the light, the soft lines, the color and material combination, I love it! The cool grey and blue combined with warm wood, coper, a touch of matt gold. As the finishing touch the plants.
This balanced color palet is a beautiful inspiration to me, that you can easily translate in to your home.
The combiantion between the cool and warm colors create the right balance for me.

What do you think?

1 comment:

  1. Erg mooi restaurant. Het straalt naar mijn mening erg veel rust uit, wat ik altijd erg belangrijk vind als ik een restaurant binnen stap. Ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen restaurant en zocht nog wat inspiratie voor de inrichting. Dus ik waardeer deze inspiratie enorm.

    ReplyDelete